Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες

2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες

Το Δεύτερο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει ο Δήμος Λαυρίου και πρόκειται να διοργανωθεί στο τέλος του 1999 ή στις αρχές του 2000, ήδη […]

Το Δεύτερο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Πόλεις με Μαρίνες που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει ο Δήμος Λαυρίου και πρόκειται να διοργανωθεί στο τέλος του 1999 ή στις αρχές του 2000, ήδη έχει αποκτήσει έναν σημαντικό χορηγό από τον ελληνικό χώρο.
Πρόκειται για τον γνωστό Όμιλο Επιχειρήσεων Δημήτρη Αγγελόπουλου ο οποίος δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην κατασκευή και προώθηση στην ελληνική και ξένη αγορά πλωτών προβλητών, βιολογικών καθαρισμών, Συστημάτων προστασίας από τη Διάβρωση και Ανάπλαση Ακτών (ΣΠΑΑ), αλλά και τηλεφωνικών θαλάμων, τηλεκαρτών και γενικά τηλεπικοινωνιακού υλικού.
Ο Όμιλος έχει επισημοποιήσει με γραπτή ανακοίνωση στη Διεύθυνση Θαλάσσιου Τουρισμού του ΕΟΤ και στο Δήμο Λαυρίου την πρόθεση του να συνδράμει στη διοργάνωση του συνεδρίου, τόσο με σημαντικού ύψους χορηγία, όσο και σε διάθεση για κοινή προσπάθεια ενεργοποίησης άλλων χορηγών.
Ο Όμιλος, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Ε. Αγγελοπούλου, στοχεύει στη διεύρυνση της διείσδυσης των προϊόντων του σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι σήμερα έχει διεισδύσει στις αγορές της Αιγύπτου, Ιορδανίας, Σαουδικής Αραβίας, Ιταλίας, Ισπανίας, ενώ σύντομα επισημοποιείται η συνεργασία με την Αυστραλία. Στα σχέδια του Ομίλου είναι η επέκταση σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, καθώς και σε χώρες της Κεντρικής και Νότιας Ασίας για την προστασία από τη διάβρωση και ανάπλαση των προβληματικών ακτών τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024