Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕγκαινιάζεται το ‘Harmony G’ των Βενετόπουλου – Μαμιδάκη

Εγκαινιάζεται το ‘Harmony G’ των Βενετόπουλου – Μαμιδάκη

Τα επίσημα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Mega Yacht “Harmony G” της εταιρίας Harmony Cruises, ιδιοκτησίας της κας Τζίνας Μαμιδάκη και του κ. Λάκη Βενετόπολου, θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου στη Μαρίνα […]

Τα επίσημα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Mega Yacht "Harmony G" της εταιρίας Harmony Cruises<.>, ιδιοκτησίας της κας Τζίνας Μαμιδάκη και του κ. Λάκη Βενετόπολου, θα πραγματοποιηθούν<...> στις 14 Δεκεμβρίου στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Το σκάφος βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης της εσωτερικής του διαρρύθμισης και των δοκιμαστικών στα ναυπηγεία Λάτση στην Ελευσίνα.

Όπως είναι ήδη γνωστό το "Harmony G" είναι το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά σκάφη που προγραμματίζονται να ολοκληρωθούν μέχρι την άνοιξη του 2004 από την εταιρία Harmony Cruises. Η εταιρία που εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού έχει σκοπό με τα νεότευκτα πολυτελή σκάφη, που όλα θα φέρουν Ελληνική σημαία, να προσφέρει στην παγκόσμια τουριστική αγορά υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου συνδυασμένες με υπερσύγχρονες ανέσεις και με απόλυτη ασφάλεια.

Το 54 μέτρων Mega yacht 'Harmony G" ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα, έχει χωρητικότητα 44 επιβατών σε 18 εξωτερικές καμπίνες και 4 σουίτες. Το ελληνικό πλήρωμα απαρτίζεται από 18 μέλη επιλεγμένα με απόλυτη αυστηρότητα. Το σκάφος κατασκευάσθηκε με προδιαγραφές διεθνών πλόων και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις ασφαλείας της SOLAS 99 και COAST GUARD για να είναι σε θέση να ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, χωρίς περιορισμό. Ο εξοπλισμός του σκάφους και τα τελευταίας τεχνολογίας stabilizers που διαθέτει το καθιστούν ικανό να ταξιδεύει με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το Mega yacht 'Harmony G" θα αποπλεύσει από την Ελλάδα στις 26 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιήσει ταξίδια στη Σενεγάλη, Δυτική Αφρική, Νότια Ισπανία, Ιταλία και Αδριατική.

Η παράδοση των υπολοίπων τριών σκαφών (Harmony A, Mystique Blue και Blue Melody) αναμένεται αντίστοιχα την άνοιξη του 2002, 2003 και 2004.

Η πλοιοκτήτρια εταιρία Harmony Cruises φιλοδοξεί με το στόλο της να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα σε σκάφη αυτού του επιπέδου παγκοσμίως, εκμεταλλευόμενη τις εξειδικευμένες γνώσεις των ιδιοκτητών της τόσο στο χώρο ναυτιλίας όσο και στο χώρο του τουρισμού υψηλών απαιτήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024