Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileCareerCast.com: Ταξιδιωτικός πράκτορας, μία από τις οκτώ πιο άχρηστες θέσεις εργασίας
Τουριστικοί πράκτορες

CareerCast.com: Ταξιδιωτικός πράκτορας, μία από τις οκτώ πιο άχρηστες θέσεις εργασίας

Ο δικτυακός τόπος CareerCast.com έχει ονομάσει το επάγγελμα του ταξιδιωτικού πράκτορα ως ένα από τις πιο άχρηστα σήμερα.

Ένα νέο site, το CareerCast.com, βρίσκεται αντιμέτωπο με τους τουριστικούς πράκτορες, καθώς ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία έχει καταστήσει άχρηστη τη δουλειά τους.

Ο κατάλογος των πιο άχρηστων επαγγελμάτων.

“Η τεχνολογία είναι η πιο αξιόπιστος παράγοντας για να θεωρηθεί ένα επάγγελμα άχρηστο,” σημειώνει η έκθεση του CareerCast.com. Και προσθέτει ότι τα sites έχουν καταστήσει τα ταξίδια μια εμπειρία ‘do-it-yourself’. “Κάποιος μπορει να κλείσει μόνος του καταλύματα, να οργανωσει τη μεταφορά, να ανακαλύψει εστιατόρια και τρόπους διασκέδασης και να πλοηγηθεί απευθείας στη διαδρομή του. Έτσι, ο παραδοσιακός ταξιδιωτικός πράκτορας δεν είναι πλέον απαραίτητος”.

Αλλά προσθέτει: “Εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες εξακολουθούν να υπάρχουν για την αντιμετώπιση ασυνήθιστων ή ιδιαίτερων απαιτήσεων, συνήθως από πλούσιους πελάτες. Έχουν δημιουργήσει μια τάση, η οποία έχει μετατρέψει σε μια άχρηστη δουλειά σε κερδοφόρα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024