Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPop-Up Hotel: Μια πρόταση καινοτομίας, από το Μανχάταν στην Αθήνα
Τάσεις

Pop-Up Hotel: Μια πρόταση καινοτομίας, από το Μανχάταν στην Αθήνα

Ο Nico Schlapps θα μιλήσει για το Pop-Up Hotel στο συνέδριο Hospitality.Next: Check-in to the Future, που διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications, στο Athenaum InterContinental στις 5 Δεκεμβρίου 2013.

Μια καινοτόμο πρόταση για την αξιοποίηση των πολλών ξενοίκιαστων επαγγελματικών χώρων του Midtown του Μανχάταν κατέθεσε το αρχιτεκτονικό γραφείο Pink Cloud: την προσωρινή μετατροπή τους σε ξενοδοχείο υπό τη μορφή ενός περιφερόμενου Pop-Up Hotel. Ο αρχιτέκτονας Nico Schlapps και η ομάδα του κέρδισαν φέτος το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού Radical Innovations in Hospitality για την πρότασή τους αυτή.

Το Pop-Up Hotel της Pink Cloud αποτελεί ένα σύνολο συναρμολογούμενων κύβων μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου: σουίτες, δωμάτια, εσωτερική πισίνα, εστιατόριο, χώρους εκδηλώσεων κ.λπ. Οι κρατήσεις θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της Pink Cloud, η οποία διαχειρίζεται επίσης την καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με τα εναλλασσόμενα σημεία στα οποία θα φιλοξενείται το ξενοδοχείο.   

Ο Nico Schlapps θα μιλήσει για το Pop-Up Hotel στο συνέδριο “Hospitality.Next: Check-in to the Future”, που διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications, στο Athenaum InterContinental στις 5 Δεκεμβρίου 2013.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ και πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αθηνών και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι Yahoo!, FORTHcrs, Stanton Chase και ΔΕΠΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024