Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την απόσπαση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Τουρισμού

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την απόσπαση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Τουρισμού

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καταγγέλλει την απόσπαση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Τουρισμού, κας Παναγιώτας Ναυπλιώτου από το υπουργείο, όπου υπηρετούσε  μέχρι τώρα και ασκούσε τα συνδικαλιστικά […]

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καταγγέλλει την απόσπαση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Τουρισμού, κας Παναγιώτας Ναυπλιώτου από το υπουργείο, όπου υπηρετούσε  μέχρι τώρα και ασκούσε τα συνδικαλιστικά της καθήκοντα, στην Ανεξάρτητη Αρχή Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων. “Η μετακίνηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρές δυσκολίες, στην εκπλήρωση των συνδικαλιστικών της καθηκόντων, στο Συλλογικό Όργανο. Θέτει εμπόδια στη συνδικαλιστική της δραστηριότητα, πράγμα που αντίκειται στις διατάξεις του Νόμου 1264/82 περί διευκόλυνσης συνδικαλιστικών στελεχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν την υπογραφή της απόφασης είχε σταλεί σχετικό έγγραφο της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Τουρισμού και είχαν γίνει παρεμβάσεις από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής που όμως δεν ελήφθησαν υπόψη. Επειδή θεωρούμε ότι οι ενέργειες αυτές προσβάλλουν τα συνδικαλιστικά όργανα και υπονομεύουν τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα και ελευθερίες περιφρονούν νόμους, ψηφισμένους από τη Βουλή των Ελλήνων, απαιτούμε την ανάκληση της απόφασης απόσπασης της συναδέλφου Ναυπλιώτου Παναγιώτας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024