Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ εκλογή του Obama προσελκύει Βρετανούς τουρίστες
Foreign & Commonwealth Office

Η εκλογή του Obama προσελκύει Βρετανούς τουρίστες

Σε έρευνα του Foreign & Commonwealth Office (FCO) και της ABTA, Association of British Travel Agents, που έγινε σε 2.018 άτομα μεταξύ των άλλων αποκαλύπτεται ότι οι Βρετανοί φέτος θα στραφούν προς τους μακρινούς προορισμούς, ενώ εκείνοι που θέλουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ όλο και αυξάνονται…

Σε έρευνα του Foreign & Commonwealth Office (FCO) και της ABTA, Association of British Travel Agents, που έγινε σε 2.018 άτομα<...> μεταξύ των άλλων αποκαλύπτεται ότι οι Βρετανοί φέτος θα στραφούν προς τους μακρινούς προορισμούς, ενώ εκείνοι που θέλουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ όλο και αυξάνονται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η έρευνα έδειξε ότι 13% των Βρετανών θέλουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Barack Obama! Μάλιστα, στο ηλικιακό γκρουπ μεταξύ 18-34 αυτό το ποσοστό φθάνει το 21%. Πάντως, λόγω βέβαια της οικονομικής κρίσης φέτος, πολλοί Βρετανοί σκέφτονται να επισκεφθούν φίλους και συγγενείς τους που μένουν στο εξωτερικό, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες για ταξίδια στις ΗΠΑ. Από την άλλη βέβαια πλευρά, παρά τις ιστορικές εκλογές που αποτελούν πόλο έλξης τουριστών όπως φαίνεται από την έρευνα, τα ακριβά καύσιμα, και το ισχυρό δολάριο είναι ορισμένοι παράγοντες που θα λειτουργήσουν ανασταλτικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024