Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαFedHATTA: Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης για επίλυση ζητημάτων λειτουργίας των τουριστικών γραφείων
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης για επίλυση ζητημάτων λειτουργίας των τουριστικών γραφείων

Συνάντηση για την επίλυση των θεμάτων των τουριστικών γραφείων είχε η FedHATTA με τον υφυπουργό Ανάπτυξης.

Μια εποικοδομητική συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Σενετάκη πραγματοποίησε η Ομοσπονδία FedHATTA, με επίκεντρο τα ζητήματα, αρμοδιότητας του υπουργείου, που ταλανίζουν τον κλάδο των Ελληνικών τουριστικών γραφείων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, κ. Στράτος Μαγκουσάκης και ο ταμίας του Συνδέσμου, κ. Γιάννης Κουγιουμιτζάκης. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Τσιλίδης δήλωσε: «Η συζήτηση, η οποία έγινε σε φιλόξενο κλίμα από πλευράς του υφυπουργού, μας έδωσε την δυνατότητα να αναδείξουμε τα θέματα του κλάδου που χρονίζουν και αναζητούν επείγουσα λύση, ώστε τα τουριστικά γραφεία να μπορούν να δραστηριοποιηθούν στην αγορά με πιο εποικοδομητικό τρόπο και να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες του Ελληνικού τουρισμού. Είμαστε αισιόδοξοι, καθώς διαπιστώσαμε ενδιαφέρον από τον υφυπουργό στην αναζήτηση άμεσων λύσεων σε προβλήματα που χρειάζεται να επιλυθούν».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024