Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΤα Χανιά αλλάζουν: Το πλάνο των παρεμβάσεων σε έργα υποδομής του Δήμου Χανίων
Υποδομές

Τα Χανιά αλλάζουν: Το πλάνο των παρεμβάσεων σε έργα υποδομής του Δήμου Χανίων

Το εικονογραφημένο βίντεο παρουσιάζει τη συνολική αποτύπωση των παρεμβάσεων που εκτελούνται στα Χανιά.

Ο Δήμος Χανιών προχώρησε σε μια σημαντική πρωτοβουλία, που συγχρονίζεται στις επιτάσεις της ψηφιακής εποχής. Συγκεκριμένα, αντί να αναλύσει μέσω εξειδικευμένων λέξεων την εξέλιξη των έργων υποδομής της περιοχής αποφάσισε να την παρουσιάσει μέσω βίντεο.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα εικονογραφημένο βίντεο παρουσιάζει τη συνολική αποτύπωση των παρεμβάσεων που εκτελούνται αυτήν την περίοδο, αλλά και εκείνων που πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, σε έργα υποδομής.

Μέσα από χάρτες και εικόνες από την πόλη, ο αντιδήμαρχος Χανίων αρμόδιος για τα Τεχνικά Έργα, Μιχάλης Καλογριδάκης, αναλύει το πλάνο των παρεμβάσεων ενώ αναφέρει και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Χανίων για τις μεγάλες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024