Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑφιέρωμα στα νησιά του Ιονίου παρουσιάζει Ιαπωνικό περιοδικό

Αφιέρωμα στα νησιά του Ιονίου παρουσιάζει Ιαπωνικό περιοδικό

Με τίτλο «Enjoy the Aegean Sea, Greece, Go to Athens», η γραφική Μύκονος, η σύγχρονη εικόνα της Αθήνας και η Ελληνική γαστρονομία, αποτελούν την τουριστική παρουσίαση, στο ειδικό τεύχος Σεπτεμβρίου 2004…

Με τίτλο «Enjoy the Aegean Sea, Greece, Go to Athens», η γραφική<...> Μύκονος, η σύγχρονη εικόνα της Αθήνας και η Ελληνική γαστρονομία, αποτελούν την τουριστική παρουσίαση, στο ειδικό τεύχος Σεπτεμβρίου 2004, του περιοδικού “Nikkei Characters”, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, από αρχές Αυγούστου σε 100.000 αντίτυπα, συνεργασίας του ΕΟΤ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, η Ιαπωνική έκδοση “Le Magazine, Art du Voyage», Louis Vuitton, ETE 2004, είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Στην καλαίσθητη αυτή έκδοση, για τους εκλεκτούς πελάτες Louis Vuitton, κυκλοφορίας 20.000 αντιτύπων, με τίτλο “To seek the jewelry of the Ionian Sea» ο γνωστός στην Ιαπωνία συγγραφέας κ. Kotaro Sawaki, περιγράφει την εμπειρία του επίσκεψης των Ιονίων νησιών, Κέρκυρα και Παξοί, καταλήγοντας ότι η λέξη ¨κόσμημα¨ συνδέεται με τη Μύκονο, την Κρήτη και τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, αλλά το δικό του ¨κόσμημα¨, βρίσκεται κάπου αλλού.

Τέλη Σεπτεμβρίου, το τηλεοπτικό κανάλι TV Asahi θα έχει ειδικό αφιέρωμα μιας ώρας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις όμορφες ιστορικές περιοχές της Αθήνας, όπως το Σούνιο, τον Μαραθώνα και την Αρχαία Ολυμπία, με τίτλο ¨Athens Olumpics Special 2004… through the eyes of Masaharu Fukuyama¨, συνεργασίας του ΕΟΤ και της Αθήνας 2004.

Τέλος, ιδιαίτερη αυξημένη, σε σύγκριση, με την αντίστοιχη περίοδο περασμένων ετών, είναι η επίσκεψη της ηλεκτρονικής σελίδας του ΕΟΤ, στην Ιαπωνική γλώσσα, με 66.972 χρήστες, τον Αύγουστο 2004 και με ειδικότερα ενδιαφέροντα αναζήτησης των Γενικών Πληροφοριών Ελλάδας, των Ελκυστικών Προορισμών της Αθήνας, της Ελληνικής Γαστρονομίας, των Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων και φυσικά, κυρίως της ειδικής ιστοσελίδας του ΕΟΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Πολιτιστική Ολυμπιάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024