Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς`Αγριο έγκλημα στο Πράσινο Ακρωτήρι με τρεις τουρίστριες από την Ιταλία
Ομολόγησαν οι δράστες

`Αγριο έγκλημα στο Πράσινο Ακρωτήρι με τρεις τουρίστριες από την Ιταλία

Απίστευτη περιπέτεια έζησαν κατά τη διάρκεια διακοπών τους σε ακτή της Δυτικής Αφρικής τρεις τουρίστριες από την Ιταλία, που δέχθηκαν άγρια επίθεση από δύο κατοίκους του Πράσινου Ακρωτηρίου, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους. Όπως ανέφερε η τρίτη γυναίκα, που κατάφερε και επέζησε…

Απίστευτη περιπέτεια έζησαν κατά τη διάρκεια διακοπών τους σε ακτή της Δυτικής Αφρικής τρεις τουρίστριες από την Ιταλία, που δέχθηκαν άγρια επίθεση από δύο κατοίκους του Πράσινου Ακρωτηρίου, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες<...>να χάσουν τη ζωή τους. Όπως ανέφερε η τρίτη γυναίκα, που κατάφερε και επέζησε, οι δύο άντρες, που κατόπιν ομολόγησαν τις πράξεις τους, τις παρέσυραν στο δάσος, τις λιθοβόλησαν και στη συνέχεια τις πέταξαν σε έναν λάκο.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα ιατροδικαστών, οι δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 33 ετών, πέθαναν εξαιτίας τραυμάτων στο κεφάλι, που προκλήθησαν από χτυπήματα με αιχμηρά αντικείμενα. Η τρίτη γυναίκα, ηλικίας 17 ετών, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου ονομάζεται Agnese, φέρει μερικά κατάγματα, ενώ χρειάστηκε 18 ράμματα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνή τύπου, αφορμή της επίθεσης στάθηκε ερωτική σχέση, που διατηρούσε με τον έναν από τους δράστες η μία από τις δύο άτυχες γυναίκες, η οποία και αρνήθηκε κάποια πρόταση του.

Τον αποτροπιασμό τους για το άγριο έγκλημα εξέφρασαν τόσο η Κυβέρνηση της Ιταλίας, όσο και του Πράσινου Ακρωτηρίου, ενώ άμεσα μετέβη στην περιοχή ο πρόξενος της Ιταλίας, προκειμένου να παρακολουθεί τις έρευνες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024