Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑυξήθηκαν σε 20 τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εκθέσεων

Αυξήθηκαν σε 20 τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εκθέσεων

Πλησιάζει η περίοδος αιχμής για τις επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις και ο ευρωπαϊκός φορέας τους, η European Tourism Trade Fairs Association (ETTFA) ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία της με τα […]

Πλησιάζει η περίοδος αιχμής για τις επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις και ο ευρωπαϊκός φορέας τους, η European Tourism Trade Fairs Association (ETTFA<.>) ετοιμάζεται<...> να κάνει αισθητή την παρουσία της με τα 20 πλέον μέλη που διαθέτει.
Μετά από την πρόσφατη γενική συνέλευση της ETTFA στο Ελσίνκι, έγιναν αποδεκτές ως μέλη τρεις ακόμα εκθέσεις, η BIT του Μιλάνου, η TTW του Μοντρέ της Ελβετίας, και η EMITT της Κωνσταντινούπολης.
Ο Tom Nutley, διευθύνων σύμβουλος της Reed Travel Exhibitions και πρόεδρος της ETTFA από το 1992 που ιδρύθηκε, αναφερόμενος στην ραγδαία αύξηση της ETTFA είπε ότι "Είχα ένα μακρόπνοο όραμα ενός δικτύου ευρωπαϊκών τουριστικών εκθέσεων που θα μας επέτρεπε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πολυάσχολους λήπτες αποφάσεων που επισκέπτονται τις εκθέσεις μας, και να επιβεβαιώσουμε ότι θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους όσο πιο παραγωγικά είναι δυνατόν".
Η διευθύντρια της ETTFA, Wendy Walker σχολίασε για την ένταξη των νέων μελών ότι "Η δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών μας και άλλων στρατηγικών συμμετεχόντων στη διεθνή αγορά των επαγγελματικών τουριστικών εκθέσεων μας δίνει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές".
Όπως ανέφερε η Wendy Walker μέρος της προσπάθειας της ETTFA για να επιτύχει τόσο την αποτελεσματικότερη επικοινωνία των μελών μεταξύ τους, όσο και την ικανοποίηση των αναγκών των εκθετών για έγκαιρη πληροφόρηση, αποτελεί και ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας της Ένωσης, www.ettfa.org.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024