Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Philoxenia στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων

H Philoxenia στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων

Στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων, ETTFA συμμετείχε και η έκθεση Philoxenia, η οποία είναι μέλος της. Η γενική συνέλευση έγινε στην Βουδαπέστη με την συμμετοχή πολλών οργανωτών […]

Στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων, ETTFA συμμετείχε και η έκθεση Philoxenia, η οποία είναι μέλος<...> της. Η γενική συνέλευση έγινε στην Βουδαπέστη με την συμμετοχή πολλών οργανωτών τουριστικών εκθέσεων από την Ευρώπη. Της εργασίες της συνέλευσης απασχόλησαν θέματα σχετικά με την πορεία των τουριστικών εκθέσεων, την εξέλιξη της ένωσης και αντηλλάγησαν απόψεις σε οργανωτικά θέματα.

Την Philoxenia εκπροσώπησε η κ. Χρύσα Κρασσά, η οποία είχε επαφές με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ουγγαρίας καθώς και με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Βουδαπέστης, για τη συμμετοχή των δύο φορέων στη 19η Philoxenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2003. Οι επαφές εντάσσονται στο στόχο της φετινής διοργάνωσης, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση εκθετών και επισκεπτών από τις χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι στη συνέλευση της ETTFA συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις εκθέσεις τουρισμού Φινλανδίας, Ρωσίας, Ισπανίας, Τουρκίας, Αγγλίας και φυσικά της Ουγγαρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024