Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧιλιάδες Γιαπωνέζοι ακυρώνουν τα ταξίδια τους στην Κίνα

Χιλιάδες Γιαπωνέζοι ακυρώνουν τα ταξίδια τους στην Κίνα

Μετά από τα πρόσφατα γεγονότα και τις αντιϊαπωνικές διαδηλώσεις στην Κίνα περισσότεροι από 3.400 Γιαπωνέζοι έχουν ήδη ακυρώσει τα ταξίδια τους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από […]

Μετά από τα πρόσφατα γεγονότα και τις αντιϊαπωνικές διαδηλώσεις στην Κίνα περισσότεροι από<...> 3.400 Γιαπωνέζοι έχουν ήδη ακυρώσει τα ταξίδια τους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους 8 μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ιαπωνίας. Μόνο το JTB Corp που είναι το μεγαλύτερο ανακοίνωσε ότι έχει 590 ακυρώσεις. Το Tokyu Tourist Corp δήλωσε ότι από τις 4.000 κρατήσεις που είχε για ταξίδια στην Κίνα τον Απρίλιο και Μάιο, έχει ήδη δεχθεί 1.000 ακυρώσεις, ενώ οι κρατήσεις για την Κίνα έχουν μειωθεί δραματικά. Σύμφωνα με δηλώσεις του Jalpak Co οι κρατήσεις του έχουν μειωθεί κατά 60%, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι. Τα ταξίδια στην Κίνα τα τελευταία χρόνια σημείωναν μεγάλη αύξηση μιας και έχει σταματήσει η ανάγκη για βίζα και οι κυριότερες αεροπορικές εταιρίες έχουν αυξήσει τα δρομολόγια τους προς την χώρα.

Πριν τα γεγονότα το πρακτορείο JTB είχε ανακοινώσει ότι ο αριθμός των Γιαπωνέζων τουριστών έχει φθάσει σε ρεκόρ ξεπερνώντας τις 95.000 συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των ταξιδιωτών που αξιοποιούσαν τις διακοπές της Χρυσής Εβδομάδας που είναι στο τέλος του Απριλίου και στις αρχές Μαΐου. Όμως τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν, μετά τις πρόσφατες αναταραχές. Επίσης, οι αεροπορικές εταιρίες Japan Airlines, All Nippon Airways, αλλά και άλλες 11 μικρότερες εταιρίες έχουν περίπου 5.000 ακυρώσεις από κρατήσεις πτήσεων από την Ιαπωνία στην Κίνα ιδίως για την περίοδο της Χρυσής Εβδομάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024