Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Air Canada εγκαινιάζει νέες απευθείας πτήσεις για Μπογκοτά και Καράκας

H Air Canada εγκαινιάζει νέες απευθείας πτήσεις για Μπογκοτά και Καράκας

Η Air Canada εγκαινίασε πρόσφατα νέες πτήσεις μεταξύ Καναδά και Κολομβίας, οι οποίες θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα. Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία συνεχίζει την επέκταση των υπηρεσιών της στη […]

Η Air Canada εγκαινίασε πρόσφατα νέες πτήσεις μεταξύ Καναδά και Κολομβίας, οι οποίες θα εκτελούνται<...> τρεις φορές την εβδομάδα. Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία συνεχίζει την επέκταση των υπηρεσιών της στη Λατινική Αμερική με τα απευθείας δρομολόγια Τορόντο-Καράκας, τα οποία θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Έως το τέλος του περασμένου έτους, η Air Canada είχε εγκαινιάσει νέους προορισμούς για Χιλή, Αργεντινή, Κόστα Ρίκα και Κούβα, ενώ κατόπιν απαίτησης πολλών πελατών της, ενίσχυσε τη συχνότητά της με το Σαντιάγκο και το Μπουένος Aιρες με τέσσερα από τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως. Το Νοέμβριο του 2004 αναμένεται να καθιερώσει και τα απευθείας δρομολόγια (τρεις φορές την εβδομάδα) για τη Λίμα του Περού, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το δίκτυό της στη Λατινική Αμερική.

“Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με απευθείας δρομολόγια για Βενεζουέλα και Κολομβία και πολύ σύντομα για Περού, συνδέοντας απευθείας τον Καναδά με την Λατινική Αμερική”, δήλωσε ο Yves Dufresne, Αντιπρόεδρος της Air Canada, σε συνάντηση που είχε με μέλη της Καναδικής Κυβέρνησης και επιχειρηματίες στα πλαίσια των εγκαινίων του νέου δρομολογίου. “Η επέκταση του δικτύου της Air Canada στη Λατινική Αμερική προσφέρει άνεση και εύκολη πρόσβαση σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν είτε για επαγγελματικούς ή για προσωπικούς λόγους, εφόσον αποφεύγονται οι συνοριακές διαδικασίες (visa) που χρειάζονται όταν ταξιδεύουν μέσω Η.Π.Α. Τα δρομολόγια για Χιλή, Αργεντινή, Κόστα Ρίκα και Βραζιλία καλωσορίστηκαν από τους ταξιδιώτες μας και αυτό μας οδήγησε στην αύξηση του αριθμού των πτήσεων για Σαντιάγκο και Μπουένος Aιρες”, πρόσθεσε ο Yves Dufresne.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024