Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΙστορικό Συνέδριο Υπουργών στην WTM 2007
Κεντρικό θέμα οι κλιματικές αλλαγές

Ιστορικό Συνέδριο Υπουργών στην WTM 2007

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2007: Περισσότεροι από 100 υπουργοί διαφόρων χωρών θα κληθούν σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market, να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τη Διακήρυξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για το περιβάλλον..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2007: Περισσότεροι από 100 υπουργοί διαφόρων χωρών θα κληθούν σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market, να συζητήσουν και να αξιολογήσουν<...>τη Διακήρυξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για το περιβάλλον, που ψηφίστηκε στο πρόσφατο συνέδριο του Davos στην Ελβετία. Στη συνέχεια, η υπουργική διακήρυξη θα τεθεί υπό συζήτηση στη Γενική Συνέλευση του UNWTO, που θα πραγματοποιηθεί τέλη Νοεμβρίου, για να καταλήξει προς κατάθεση στο Συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για τις Κλιματικές Αλλαγές, που θα γίνει στο Μπαλί τον προσεχή Δεκέμβριο.

“Η World Travel Market συμπεριέλαβε το πρόγραμμα υπουργών πριν τρία χρόνια επειδή νιώσαμε την ανάγκη ότι ήταν σημαντικό να αναγνωρίσουμε την σημαντική συμβολή των υπουργών σε θέματα ταξιδίων και τουρισμού, αφού οι στρατηγικές τους και οι πολιτικές των κυβερνήσεων τους καθοδηγούν τις παγκόσμιες οικονομίες και συνεπώς επηρρεάζουν και τον τουρισμό” σχολίασε η κα
Fiona Jeffery, Chairman της World Travel Market.

Με τη σειρά του ο Γενικός Γραμματέας του UNWTO, κ. Francesco Frangialli δήλωσε: “Η παγκόσμια κοινότητα ανέθεσε στα Ηνωμένα Έθνη την χάραξη στρατηγικής για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών, παράλληλα με την καθιέρωση των Στόχων της Χιλιετίας. Ο τουρισμός αποτελεί κεντρικό κομμάτι της κοινωνίας μας, της οικονομικής μας πορείας, αλλά και της συνεισφοράς μας στον πόλεμο κατά της φτώχειας. Το Συνέδριο των υπουργών στην WTM θα επισφραγίσει τη Διακήρυξη του Davos – τη δέσμευση μας ότι ο τουρισμός αγωνίζεται πρώτος για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024