Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαι στα ξενοδοχεία επεκτείνουν τους ελέγχους οι ΗΠΑ

Και στα ξενοδοχεία επεκτείνουν τους ελέγχους οι ΗΠΑ

Το FBI έκανε έλεγχο στους καταλόγους με τους ενοίκους ξενοδοχείων στο Λας Βέγκας στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, που έχει πάρει όλη η χώρα τις τελευταίες μέρες. Η αμερικανική ομοσπονδιακή […]

Το FBI έκανε έλεγχο στους καταλόγους με τους ενοίκους ξενοδοχείων στο Λας Βέγκας στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, που έχει<...> πάρει όλη η χώρα τις τελευταίες μέρες.

Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία αξίωσε από τα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας να παραδώσουν τους καταλόγους με τα ονόματα των επισκεπτών που είχαν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων. Αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι το αίτημα διαβιβάσθηκε σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία, καθώς το Λας Βέγκας είναι μία από τις έξι ή επτά μεγαλουπόλεις στις ΗΠΑ που θεωρούνται πιθανοί στόχοι τρομοκρατών. Aλλος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε πως μόνον ένα ξενοδοχείο αρνήθηκε να ενημερώσει τις ομοσπονδιακές αστυνομικές αρχές και για το λόγο αυτό δέχθηκε ειδική κλήτευση. Το ξενοδοχείο αυτό ζήτησε κάποια κάλυψη έναντι πιθανών παραπόνων από πελάτες του για τη μη τήρηση του δικαιώματός τους στην διαφύλαξη του ιδιωτικού βίου τους. Το FBI απάντησε με ειδική επιστολή με την οποία συνδέει το αίτημά του για ενημέρωση για τα ονόματα των πελατών, με θέματα εθνικής ασφάλειας και έτσι το θέμα έκλεισε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024