Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα προγράμματα για τη Ρουμανία για την ολική έκλειψη του ήλιου

Νέα προγράμματα για τη Ρουμανία για την ολική έκλειψη του ήλιου

Ένα νέο πακέτο διακοπών προτείνει φέτος το Γραφείο Τουριστικής Προβολής (OPT) της Ρουμανίας και το υπουργείο Τουρισμού της χώρας, με αφορμή την ολική έκλειψη του ηλίου, η οποία για δεύτερη […]

Ένα νέο πακέτο διακοπών προτείνει φέτος το Γραφείο Τουριστικής Προβολής (OPT) της Ρουμανία<.>ς και το υπουργείο Τουρισμού της χώρας, με αφορμή την ολική έκλειψη του ηλίου, η οποία για δεύτερη φορά στον τελευταίο αιώνα θα είναι περισσότερη ώρα ορατή από τη Ρουμανία.
Η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου 1999 και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που θα είναι ορατή από τη γη θα είναι 2 ώρες και 23 λεπτά από την πόλη Ramnicu Valcea της Ρουμανίας.
Το OPT έχει ήδη ετοιμάσει πρόγραμμα προβολής των πόλεων που βρίσκονται στη ζώνη που εκτείνεται μεταξύ των Arad και Timisoara μέχρι τις Eforie Nord και Mangalia στη Μαύρη θάλασσα.
Το φαινόμενο της έκλειψης του ηλίου θα ξεκινήσει στις 14:04 τοπική ώρα και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους υπάρχει πιθανότητα 83% ο καιρός να είναι αίθριος έτσι ώστε να βοηθηθεί η παρατήρηση.
Εκτός από τις παραπάνω πόλεις το φαινόμενο θα παρατηρηθεί και από τις Resita, Deva, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti, και Βουκουρέστι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024