Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην έκθεση Philoxenia
Στο περίπτερο του Οργανισμού θα φιλοξενηθεί η αεροπορική CSA

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας στην έκθεση Philoxenia

Μέρος στη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι την 1 Νοεμβρίου 2009, θα λάβει ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας με περίπτερο 32 τ.μ., […]

Μέρος στη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι την 1 Νοεμβρίου 2009, θα<...> λάβει ο Οργανισμός Τουρισμού της Τσεχίας με περίπτερο 32 τ.μ., στο περίπτερο 15 stand 46.

Στο περίπτερο του Οργανισμού θα φιλοξενηθεί η αεροπορική εταιρεία CSA, η οποία θα ενημερώνει τους επισκέπτες της έκθεσης για τα δρομολόγιά της. Επίσης, στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται ως εκπρόσωπος της πρεσβείας. Η πρεσβεία έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για την προώθηση του τουρισμού και διαθέτει στον ηλεκτρονικό της κόμβο πλήθος πληροφορίες.

“Στόχος μας είναι η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Τσεχίας στο κοινό, αλλά και τους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδας. Η Τσεχία δεν είναι μόνο η Πράγα, αλλά ως τουριστική χώρα έχει να προσφέρει πολλά. Οι τρεις περιοχές της η Βοημία, η Μοραβία και η Σιλεσία, έχουν τη δυνατότητα για διάφορες μορφές τουρισμού, τις οποίες θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο ελληνικό κοινό”, τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024