Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣΕΤΕ και Australian Tourism Task Force στην προεδρία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου UNWTO
17η Γενική Συνέλευση UNWTO

ΣΕΤΕ και Australian Tourism Task Force στην προεδρία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου UNWTO

Κατά τις εργασίες της 17ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), 23-29 Νοεμβρίου 2007 στην Cartagena de Indias, στην Κολομβία, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) μαζί με το Australian Tourism Task Force ανέλαβαν από κοινού την Προεδρεία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του UNWTO. Σημειώνεται πως η εκλογή του ΣΕΤΕ στην Προεδρεία ακολουθεί την θητεία του ως Μέλος…

Κατά τις εργασίες της 17ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), 23-29 Νοεμβρίου 2007 στην Cartagena de Indias, στην Κολομβία, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) μαζί με<...>το Australian Tourism Task Force ανέλαβαν από κοινού την Προεδρεία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του UNWTO. Σημειώνεται πως η εκλογή του ΣΕΤΕ στην Προεδρεία ακολουθεί την θητεία του ως Μέλος της Αντιπροεδρίας (1997 – 2007).
Τα τελευταία 10 χρόνια, ο ΣΕΤΕ συμμετέχει ενεργά ως Affiliate Member στον UNWTO και η εκλογή του στην Συνπροεδρία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου επιβραβεύει ακόμα μια φορά την συνεπή και θετική συνεισφορά του στα διεθνή τουριστικά δρώμενα.

Το WTOBC (Επιχειρηματικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού) αποτελεί μέρος των Affiliate Members του Οργανισμού μαζί με το Education & Science Council και το Destination Council. Στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο μετέχουν 400 τουριστικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις από 122 χώρες. Το WTOBC εκπροσωπεί τις τουριστικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στον UNWTO σαν συνεργαζόμενα Μέλη και έχει σαν κύριο σκοπό την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την υποστήριξη της τουριστικής ανάπτυξης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024