Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Travel Daily News χορηγός επικοινωνίας στο ChooseGreece

Το Travel Daily News χορηγός επικοινωνίας στο ChooseGreece

Ο ηλεκτρονικός κόμβος με τα νέα του τουρισμού www.traveldailynews.com που καλύπτει διεθνή τουριστικά θέματα και έχει αναγνώστες από όλες τις χώρες που είναι ανεπτυγμένες τουριστικά συμβάλει στην πρωτοβουλία της Ελληνικής […]

Ο ηλεκτρονικός κόμβος με τα νέα του τουρισμού www.traveldailynews.com που καλύπτει<...> διεθνή τουριστικά θέματα και έχει αναγνώστες από όλες τις χώρες που είναι ανεπτυγμένες τουριστικά συμβάλει στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιστημονικής για προβολή του ελληνικού τουρισμού ως χορηγός επικοινωνίας του κόμβου www.choosegreece.info προβάλλοντας αυτή την ενέργεια.

Η εκστρατεία της Ελληνικής Επιστημονικής Α.Ε. ( www.e-e.gr) ξεκινά την 1η Ιουλίου 2002 και αφορά προβολή των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του Internet στο κόμβο του CNN www.cnn.com στην περιοχή του travel και ταυτόχρονα αφιέρωμα στον τουρισμό της Ελλάδας στις σελίδες 8 και 9 του περιοδικού του CNN, το CNN Traveller.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024