Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Travel Guide κάνει 'πρωταθλητισμό' στην κυπριακή τηλεόραση
Media

Το Travel Guide κάνει 'πρωταθλητισμό' στην κυπριακή τηλεόραση

Κάθε Τετάρτη βράδυ οι τηλεθεατές της Κύπρου δίνουν 'ψήφο εμπιστοσύνης' στην εκπομπή και στον τηλεοπτικό σταθμό 'OMEGA'.

Το Travel Guide, η γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή που προβάλλεται για χρόνια στην Ελλάδα, εδώ και λίγες εβδομάδες άρχισε να “ταξιδεύει” και τους τηλεθεατές της Κύπρου.

Κάθε Τετάρτη βράδυ οι τηλεθεατές της Κύπρου δίνουν “ψήφο εμπιστοσύνης” στην εκπομπή και στον τηλεοπτικό σταθμό “OMEGA“. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen την περασμένη Τετάρτη το Travel Guide σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστά 21% και 22% αφήνοντας πίσω δημοφιλή προγράμματα στην Ελλάδα όπως “Ράδιο Αρβύλα”, “The 2night show”, το σήριαλ “Άσε μας ρε μαμά”, X Factor, “Μουσικό Κουτί” και παίζοντας ντέρμπι με την πολυδάπανη παραγωγή “Survivor”.

Ο κ. Θάνος Παπαδημητρίου, με απλότητα και αμεσότητα, παρουσιάζει κάθε φορά ένα αληθινό ταξίδι με αρχή μέση και τέλος και “πρωταγωνιστή” τον προορισμό. Νέοι προορισμοί έρχονται στα επόμενα επεισόδια. Κάθε Τετάρτη 23:45 στο OMEGA channel της Κύπρου και σε αναμετάδοση από 20 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024