Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒαλκανική Ένωση Ξενοδόχων ιδρύθηκε σε περιοχή της Βουλγαρίας

Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων ιδρύθηκε σε περιοχή της Βουλγαρίας

Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων ιδρύθηκε πρόσφατα στην περιοχή Οχρίδα της Βουλγαρίας, στην οποία συμμετέχουν αντίστοιχες ενώσειςαπό την ΠΓΔΜ, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Βοσνία, τη Σερβία – Μαυροβούνιο, όπως και τη […]

Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων ιδρύθηκε πρόσφατα στην περιοχή Οχρίδα της Βουλγαρίας, στην οποία συμμετέχουν αντίστοιχες ενώσεις<...>από την ΠΓΔΜ, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Βοσνία, τη Σερβία – Μαυροβούνιο, όπως και τη Βουλγαρία. Μάλιστα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν μέλη της και ξενοδοχειακές ενώσεις της γειτονικής Τουρκίας, αλλά και της Κροατίας. Πρόεδρος της νεοσυσταθείσας ένωσης εξελέγη ο Βούλγαρος, κ. Μπλαγκόι Ράγκιν.

“Η Ε.Ε. θα συνεισφέρει στην οικοδόμηση των απαραίτητων υποδομών, πρώτα απ΄ όλα όμως πρέπει εμείς να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και να βγούμε στη διεθνή αγορά, δήλωσε σχετικά ο κ. Ράγκιν στη Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία, σημειώνοντας ότι “θα ήταν λυπηρό να μην αξιοποιηθεί το δυναμικό των ξενοδοχείων της περιοχής, που είναι συγκρίσιμο με αυτό της Γαλλίας”.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Βουλγαρία δέχτηκε φέτος περίπου 3 εκατ. ξένους τουρίστες, ενώ τα γενικά έσοδα της εν λόγω χώρας από τον τουρισμό ανήλθαν στο 1 δισ. ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024