Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπό συζήτηση τρόποι στενότερης συνεργασίας Ελλάδας Ιταλίας σε θέματα τουρισμού

Υπό συζήτηση τρόποι στενότερης συνεργασίας Ελλάδας Ιταλίας σε θέματα τουρισμού

Τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων για προορισμούς της Ελλάδας και Ιταλίας, καθώς και την κοινή διαφημιστική τους προώθησηστις μακρινές τουριστικές αγορές της `Απω Ανατολής, Κίνας, Αμερικής και Λατινικής Αμερικής, συζήτησαν […]

Τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων για προορισμούς της Ελλάδας και Ιταλίας, καθώς και την κοινή διαφημιστική τους προώθηση<…>στις μακρινές τουριστικές αγορές της `Απω Ανατολής, Κίνας, Αμερικής και Λατινικής Αμερικής, συζήτησαν χτες, Τρίτη 5 Ιουλίου 2005, ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, με τον Σύμβουλο Διεθνών Σχέσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, Τουρισμού, Υπηρεσιών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Conf. Commercio (Confederazione generale del commercio, del turismo, dei servizi e delle PMI), κ. Luigi Troiani, και τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Βελισάριο Capocci, κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Οι ισχυροί ιστορικοί και πολιτιστικοί δεσμοί μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, καθώς και οι σημαντικοί πολιτιστικοί πόροι και τα μνημεία των δύο χωρών από τα βάθη των αιώνων, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη συνεργασία τους στον τουριστικό τομέα.

Για τον σκοπό αυτό μάλιστα, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας θα συγκαλέσουν το φθινόπωρο ένα διμερές workshop ανάμεσα σε tour operators κι εκπροσώπους από τους τουριστικούς φορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024