Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπόνοιες για επανεμφάνιση του ιού της άτυπης πνευμονίας

Υπόνοιες για επανεμφάνιση του ιού της άτυπης πνευμονίας

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Σιγκαπούρης σήμανε συναγερμό μετά την εξέταση επτά υγειονομικών υπαλλήλων στο Χονγκ Κόνγκ που εμφάνισαν την περασμένη εβδομάδα συμπτώματα της νόσου του ιού της άτυπης πνευμονίας. Σύμφωνα […]

Το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Σιγκαπούρης σήμανε συναγερμό μετά την εξέταση επτά υγειονομικών υπαλλήλων<...> στο Χονγκ Κόνγκ που εμφάνισαν την περασμένη εβδομάδα συμπτώματα της νόσου του ιού της άτυπης πνευμονίας.

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί κάθε ασθενής που ήταν στο Χονγκ Κόνγκ θα απομονώνεται σε ειδική πτέρυγα στο Γενικό Νοσοκομείο της Σιγκαπούρης στην περίπτωση που βρεθεί να πάσχει από πυρετό, ή αναπνευστικά προβλήματα, τόνισε εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εντοπισθεί ασθενής με αυτά τα συμπτώματα.

Παρόλα αυτά, στην πτέρυγα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου εξακολουθούν να ισχύουν μέτρα πρόληψης κι εντοπισμού του SARS, όπως υποχρεωτική μέτρηση της θερμοκρασίας και χρήση μάσκας κατά την εξέταση ασθενών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024