Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί24ο Συνέδριο EuroCHRIE: Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής με μικρότερο κόστος

24ο Συνέδριο EuroCHRIE: Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής με μικρότερο κόστος

Την παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής με μικρότερο κόστος, για όσες υποβληθούν πριν τις 23 Ιουλίου (early-bird registration), ανακοίνωσετο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE με θέμα `In search of […]

Την παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής με μικρότερο κόστος, για όσες υποβληθούν πριν τις 23 Ιουλίου (early-bird registration), ανακοίνωσε<...>το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE με θέμα `In search of excellence for tomorrow`s tourism, travel and hospitality`, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως και τις 28 Οκτωβρίου 2006.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες, πάνελς εξεχουσών ομιλητών από την βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές (field trips), ενώ μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περισσότερες από 360 εργασίες για παρουσίαση από ερευνητές προερχόμενους από 42 χώρες του κόσμου, κάνοντας το συνέδριο ακόμη πιο ενδιαφέρον.

“Το συνέδριο του EuroCHRIE φέτος αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα και συνέδρια τουρισμού και φιλοξενίας που έχουν ποτέ οργανωθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο, τόσο από πλευράς ποιότητας των επιστημονικών παρουσιάσεων και ανακοινώσεων, αλλά και από πλευράς ποσότητας των διεθνών συμμετοχών ειδικών ερευνητών, ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του τουρισμού”, ανέφεραν σε δηλώσεις τους τα δύο μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου κα. Μαριάννα Σιγάλα και κ. Ευάγγελος Χρήστου (από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

“Το 24ο συνέδριο του EuroCHRIE το οποίο φιλοξενεί φέτος το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Οκτωβρίου 2006 στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί όχι μόνο τιμή για τους διοργανωτές τους αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για του Έλληνες ερευνητές και επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας να γνωρίσουν και να δικτυωθούν μέσα σε δύο μέρες με μια διεθνή και δυναμική κοινότητα ερευνητών” συμπλήρωσε η κ. Σιγάλα.

Υπενθυμίζεται ότι το EuroCHRIE (European Council of Hospitality, Restaurant and Institution Education) είναι ένας ευρωπαϊκός ακαδημαϊκός οργανισμός, που ασχολείται με την προώθηση της εκπαίδευσης, έρευνας και κατάρτισης στην τουριστική βιομηχανία και τον τομέα της φιλοξενίας. Αντιπροσωπεύει μέλη τουριστικών και ξενοδοχειακών οργανισμών στην Ευρώπη, στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου και στην Αφρική, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί Federation του International CHRIE. Κάτω από την ομπρέλα του International CHRIE, το EuroCHRIE προσφέρει ένα δυναμικό οργανισμό, δίκτυο και πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών, τεχνογνωσίας και μελετών, ανάπτυξης δημοσίων σχέσεων και κοινών ερευνητικών προγραμμάτων.

Το International CHRIE ιδρύθηκε το 1946 ως ακαδημαϊκή, μη κερδοσκοπική, οργάνωση για τα κολέγια και τα πανεπιστήμια που προσφέρουν προγράμματα σπουδών στον τουρισμό και τη φιλοξενία. Με περισσότερα από 2.500 μέλη σε 50 χώρες, το International CHRIE αποτελεί πηγή πληροφοριών, δικτύωσης και επιρροής για τα μέλη της τουριστικής βιομηχανίας διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον επίσημο κόμβο του EuroCHRIE.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024