Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνησυχητικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης

Ανησυχητικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα από την Κρήτη όπου φαίνονται να υπάρχουν ακυρώσεις συνεδρίων μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Αμερικής, αλλά και την έναρξη των επιχειρήσεων των ΗΠΑ, στο […]

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα από την Κρήτη<.> όπου φαίνονται να υπάρχουν ακυρώσεις συνεδρίων μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις<...> κατά της Αμερικής, αλλά και την έναρξη των επιχειρήσεων των ΗΠΑ, στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην τοπική εφημερίδα ‘Πατρίς’ του υποδιευθυντή του ξενοδοχείου Κnossos Royal Village Γιάννη Κατσούλη μέχρι τώρα υπήρξαν ακυρώσεις για 3 μικρά συνέδρια εταιριών των 100 ατόμων, το κάθε ένα, που επρόκειτο να γίνουν μετά τις 11 Σεπτεμβρίου και αφορούσαν μία φαρμακευτική εταιρία, μια εταιρία πληροφορικής και μια εταιρεία πετρελαιοειδών.

Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει άλλες ακυρώσεις ή αναβολές.
"Σίγουρα οι τελευταίες εξελίξεις, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία του κόσμου, πολλοί φοβούνται να ταξιδέψουν", σχολίασε ο κ. Κατσούλης.

Τρεις ακυρώσεις, επίσης μικρών συνεδρίων είχαν τα ξενοδοχεία Elounda Beach και Elounda Bay, όπως μας είπε ο υπεύθυνος συνεδρίων των 2 ξενοδοχείων, κ. Τηλέμαχος Ζαγουράκης, ο οποίος ανέφερε ότι κυρίως επρόκειτο για Αμερικανούς σύνεδρους, που απέφυγαν να ταξιδέψουν, αλλά και κάποιους Ευρωπαίους.
Τα συνέδρια αυτά, είχαν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ 2 από αυτά μετατέθηκαν για την επόμενη χρονιά.

"Δεν έχουμε ακυρώσεις συνεδρίων, αλλά ακυρώσεις μικρών γκρουπ ή μεμονωμένων πελατών κυρίως από Καναδά, Αμερική , Ιαπωνία και λίγους από την Ισπανία", ανέφερε στην εφημερίδα ο διευθυντής του Creta Maris κ. Φουντουλάκης ο οποίος σχολίασε ότι στα Maris Hotels, δεν έχουν ακυρωθεί συνέδρια παρά μόνο αφίξεις μικρών γκρουπ.Ο ίδιος τόνισε ότι την 1η Νοεμβρίου θα αρχίσει ένα μεγάλο παγκόσμιο συνέδριο γαστρεντερολογίας 1500 ατόμων, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα γίνει κανονικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024