Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑύξηση των προστίμων προς αποτροπή καθυστερήσεων στα δρομολόγια της ακτοπλοΐας
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

Αύξηση των προστίμων προς αποτροπή καθυστερήσεων στα δρομολόγια της ακτοπλοΐας

Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο η Λιμενική Αρχή δύναται να επιβάλλει πρόστιμο τριπλάσιο του προβλεπόμενου από τις ισχύουσες διατάξεις – δηλαδή πρόστιμο ύψους μέχρι 117.981 ευρώ – εάν διαπιστωθεί εκ νέου παράβαση την ίδια δρομολογιακή περίοδο των διατάξεων που αναφέρονται στις υποχρεώσεις των υπευθύνων των ακτοπλοϊκών επιβατηγών και επιβατηγών οχηματαγωγών…

Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο η Λιμενική Αρχή δύναται να επιβάλλει πρόστιμο τριπλάσιο του προβλεπόμενου από τις ισχύουσες διατάξεις – δηλαδή πρόστιμο ύψους μέχρι 117.981 ευρώ – εάν διαπιστωθεί εκ νέου παράβαση<...>την ίδια δρομολογιακή περίοδο των διατάξεων που αναφέρονται στις υποχρεώσεις των υπευθύνων των ακτοπλοϊκών επιβατηγών και επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων περί αναγγελίας και κανονικής εκτέλεσης των δρομολογίων τους, υπέγραψε χτες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, μετά από γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω Π.Δ. έχει προληπτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην αποτροπή του φαινομένου των καθυστερήσεων στα δρομολόγια των πλοίων, που έχει ως επακόλουθο την ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024