Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔεν συνεισφέρει στην τουριστική ανάπτυξη το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού

Δεν συνεισφέρει στην τουριστική ανάπτυξη το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού

Δεν συνεισφέρει με τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας του το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού στον προβληματισμό ή την τουριστική ανάπτυξη της χώρας, τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ)…

Δεν συνεισφέρει με τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας του το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού στον προβληματισμό<...> ή την τουριστική ανάπτυξη της χώρας, τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ). Είναι χαρακτηριστικό ότι η προηγούμενη σύγκλισης του οργάνου είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2003, ενώ η επόμενη έγινε 10 μήνες μετά στις 19/12/2003. Επίσης, τα πρακτικά της συνεδρίασης του Φεβρουαρίου αγνοούνται, παράλληλα με τις όποιες προτάσεις των φορέων είχαν τότε κατατεθεί.

Η ΕΞΑ καταθέτει μια πρόταση για την διαδικασία λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου.

  • Θεσμική θέσπιση της σύγκλισης του Εθνικού Συμβουλίου ανά τρίμηνο
  • Τήρηση πρακτικών κάθε συνεδρίασης
  • Δημοσιοποίηση άμεσα των πρακτικών στους ενδιαφερόμενους
  • Συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων τα οποία θα είναι εκ των προτέρων γνωστά στα μέλη όπως και η αντίστοιχη θέση-εισήγηση της διοίκησης

“Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε την καλή οργάνωση της τελευταίας συνεδρίας όσον αφορά την ύπαρξη πληροφοριακού υλικού και την ύπαρξη ημερήσιας διάταξης”, παρατηρεί η ΕΞΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024