Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕκδήλωση για τον Θεματικό Τουρισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Philoxenia
Θεματικός τουρισμός

Εκδήλωση για τον Θεματικό Τουρισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Philoxenia

Η εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση του θεματικού τουρισμού και γενικότερα εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2014 και του Έργου “MEDROUTE – Mediterranean Route for Tourism and Culture” του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “ENPI CBC MED”, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Ε.Ε. διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Ο Τουρισμός στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Δημιουργώντας Τουριστική Συνείδηση”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Α’ του Συνεδριακού Κέντρου “Ν. Γερμανός” στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η παρούσα εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν ως βασικό στόχο την προώθηση του θεματικού τουρισμού και γενικότερα εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024