Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλεγχος τήρησης του ωραρίου στο Υπουργείο Τουρισμού από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του κτιρίου
Υπουργείο Τουρισμού

Έλεγχος τήρησης του ωραρίου στο Υπουργείο Τουρισμού από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του κτιρίου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης καταγγέλει την αρμοδιότητα ελέγχου τήρησης του ωραρίου των υπαλλήλων σε εργαζόμενο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του κτιρίου.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης καταγγέλλει “την απαράδεκτη ενέργεια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, με την οποία, ύστερα από προφορική εντολή του γενικού γραμματέα, ανατέθηκε η αρμοδιότητα ελέγχου τήρησης του ωραρίου των υπαλλήλων σε εργαζόμενο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του κτιρίου.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι εφαρμόζεται η διαδικασία που έχει υποδειχθεί εγγράφως από την αρμόδια Δ/νση Διοικητικού αναφορικά με τις άδειες διευκόλυνσης”.

Ο Σύλλογος τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι το φαινόμενο της ανάθεσης των διοικητικών ενεργειών σε εξωθεσμικούς παράγοντες παρακάμπτει την τήρηση της νομιμότητας. “Δημιουργεί κλίμα εκφοβισμού των υπαλλήλων και καλλιεργεί αδικαιολόγητα προς τα έξω αρνητική εικόνα για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα. Μεθοδεύσεις που κάθε άλλο παρά τυχαίες μπορεί να χαρακτηριστούν ενόψει των επικείμενων απολύσεων.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου των υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού, καταδικάζει και καταγγέλλει ομόφωνα την ενέργεια αυτή”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024