Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕντός του 2006 οι προκηρύξεις πέντε έργων από την ΕΤΑ

Εντός του 2006 οι προκηρύξεις πέντε έργων από την ΕΤΑ

«Πόλο έλξης επενδύσεων και μοχλό ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες και τις τοπικές οικονομίες αποτελεί η αξιοποίηση της τουριστικής περιουσίας» όπως ανέφερε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στη χτεσινή συνάντηση της με το νέο Δ.Σ. της ΕΤΑ, πρόεδρος της οποίας ανέλαβε ο κ. Μανώλης Κονδύλης

«Πόλο έλξης επενδύσεων και μοχλό ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες και τις τοπικές οικονομίες αποτελεί η αξιοποίηση της τουριστικής περιουσίας» όπως<...>ανέφερε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στη χτεσινή συνάντηση της με το νέο Δ.Σ. της ΕΤΑ, πρόεδρος της οποίας ανέλαβε ο κ. Μανώλης Κονδύλης.

«Αυτή την ώρα» ανακοίνωσε η υπουργός «προετοιμάζονται, μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στον νόμο που συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Βουλή, οι προκηρύξεις για το Αφάντου Ρόδου, για την Ανάβυσσο, για τις μαρίνες του ΣΕΦ και Αλίμου και το καζίνο της Κέρκυρας. Αυτά είναι τα πρώτα πέντε έργα τα οποία πολύ γρήγορα θα φθάσουν στην ολοκλήρωση της προκήρυξης τους».

Υπόσχεση για συνέχιση της προσπάθειας, που ήδη έχει αρχίσει από πλευράς της ΕΤΑ με επιταχυνόμενους ρυθμούς, με στόχο τη δημοπράτηση των έργων και την εμφάνιση αποτελεσμάτων το συντομότερο δυνατό έδωσε με τη σειρά του ο νέος πρόεδρος της ΕΤΑ, κ. Μανώλης Κονδύλης.

«Η Υπουργός από την πρώτη μέρα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο νομοθετικό πλαίσιο ωρίμανσης των ακινήτων της ΕΤΑ και έχουμε την δυνατότητα τώρα μετά βεβαιότητας να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινά η πρώτη φάση υλοποίησης του έργου της εταιρίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑ, κ. Κώστας Ζαχαρόπουλος, ευχαριστώντας παράλληλα τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για τη συμβολή τους στην ανασυγκρότηση της εταιρίας. «Μέχρι το τέλος του 2006 θα έχουν βγει οι προκηρύξεις των ακινήτων που προανήγγειλε η υπουργός» υπογράμμισε τέλος ο κ. Ζαχαρόπουλος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024