Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρώτηση Γεωργιάδη για την κατασκευή του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως
Βουλευτής Β` Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.

Ερώτηση Γεωργιάδη για την κατασκευή του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού να κατεδαφιστούν τα δύο κτίρια στο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη θέα από το Νέο Μουσείου Ακροπόλεως […]

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού να κατεδαφιστούν τα δύο κτίρια στο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη θέα από το Νέο Μουσείου Ακροπόλεως προς τον Ιερό Βράχο, κατέθεσε<...>προχτές, Τρίτη 6 Νομεβρίου, ο βουλευτής Β` Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. `Αδωνις Γεωργιάδης.

“H απόφαση αυτή” όπως επεσήμανε “έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και ουδόλως έχει πειστεί ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, μεταξύ των οποίων και εγώ, για την ορθότητά της. Όμως ελλείπει από την ενημέρωση των πολιτών ένα σημαντικό στοιχείο, που έχει να κάνει με το πόσο θα κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, όλη αυτή η διαδικασία”.

Συνεπώς, ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργός “πόσο θα κοστίσει στο σύνολο σε ευρώ στο δημόσιο, τόσο η διαδικασία της κατεδαφίσεως των κτιρίων, όσο και η απαλλοτρίωσή του και αν το κόστος αυτό συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα κατασκευής του νέου Μουσείου Ακροπόλεως ή εάν επιβαρύνει με διαφορετικό τρόπο το ελληνικό δημόσιο”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024