Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕρώτηση Λαφαζάνη για την αγωγή των Ο.Α. κατά του Ελληνικού Δημοσίου
Βουλευτής Β` Πειραιά ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ερώτηση Λαφαζάνη για την αγωγή των Ο.Α. κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Η εταιρία Ολυμπιακές Αερογραμμές προσέφυγε στην τακτική Δικαιοσύνη (Αγωγή της εταιρίας κατά του Ελληνικού Δημοσίου) για την εκδίκαση διαφυγόντων κερδών, λόγω της μετεγκατάστασης από το Ελληνικό στα Σπάτα, ύψους354 εκατ. […]

Η εταιρία Ολυμπιακές Αερογραμμές προσέφυγε στην τακτική Δικαιοσύνη (Αγωγή της εταιρίας κατά του Ελληνικού Δημοσίου) για την εκδίκαση διαφυγόντων κερδών, λόγω της μετεγκατάστασης από το Ελληνικό στα Σπάτα, ύψους<...>354 εκατ. ευρώ. “Επειδή η ενημέρωση της Βουλής για ένα τέτοιο θέμα, το οποίο είναι καθοριστικό για την πορεία και το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών, είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη” ο βουλευτής Β` Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, έθεσε στους Υπουργούς Μεταφορών, Δικαιοσύνης και Οικονομίας, τα εξής ερωτήματα:


  1. Ποιο ήταν το περιεχόμενο της προσφυγής και ποια η τύχη της; Έχει εκδοθεί απόφαση;

  2. Επιδικάστηκε ποσό υπέρ των Ολυμπιακών Αερογραμμών και πόσο είναι αυτό; Το Ελληνικό Δημόσιο πότε και πως απέδωσε το ποσό που έχει επιδικαστεί;


Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε από τους κ.κ. Υπουργούς να καταθέσουν άμεσα στη Βουλή το πλήρες περιεχόμενο της παραπάνω αναφερόμενης προσφυγής των Ο.Α κατά του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και την απόφαση που έχει εκδοθεί για αυτή την προσφυγή.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024