Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΞΑ-Α: Οργάνωση σεμιναρίων για την πυρασφάλεια ξενοδοχείων
Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής

ΕΞΑ-Α: Οργάνωση σεμιναρίων για την πυρασφάλεια ξενοδοχείων

Την υποχρέωση να οργανώσει ειδικά σεμινάρια για θέματα πυρασφάλειας στο προσωπικό των ξενοδοχείων – μελών της ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 12/2007 […]

Την υποχρέωση να οργανώσει ειδικά σεμινάρια για θέματα πυρασφάλειας στο προσωπικό των ξενοδοχείων – μελών της ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 12/2007 Πυροσβεστικής<...>Διάταξης. Υπενθυμίζεται ότι η πυροσβεστική προστασία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων εμπίπτει στο διάταγμα 71/1988, σύμφωνα με της διατάξεις του οποίου, κάθε επιχειρηματίας έχει υποχρέωση να φροντίζει για την εκπαίδευση των μελών των ομάδων πυρασφάλειας (άτομα του προσωπικού), ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Για την άρτια οργάνωση των ομάδων πυρασφάλειας σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής θα οργανώσει τα παραπάνω σεμινάρια σε συνεργασία με την εξειδικευμένη σε θέματα πυροπροστασίας εταιρία ΑΤΟΜ ΕΠΕ. Τα προγράμματα σεμιναρίου καλύπτονται από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45) και ως εκπαιδευτές θα κληθούν έμπειροι πυροσβέστες και μηχανικοί. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν ανά γεωγραφική ζώνη και ανά βάρδια εργασίας, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα λειτουργίας στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024