Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ΕΤΑ μετεξελίσσεται και αναστέλλεται η εισαγωγή της στο ΧΑΑ

Η ΕΤΑ μετεξελίσσεται και αναστέλλεται η εισαγωγή της στο ΧΑΑ

Σε εταιρία τουριστικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος, υπό καινούργια διοίκηση, μετεξελίσσεται με νέο νόμο η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, ενώ αναστέλλεται η διαδικασία εισαγωγής της στη Σοφοκλέους…

Σε εταιρία τουριστικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος, υπό καινούργια διοίκηση, μετεξελίσσεται με νέο νόμο<...> η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, ενώ αναστέλλεται η διαδικασία εισαγωγής της στη Σοφοκλέους, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γεώργιος Αλογοσκούφης, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Τουρισμού, Δημήτρη Αβραμόπουλο στην οποία συμμετείχε και ο Υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας.

Στόχος της εταιρίας, υπό τη νέα της μορφή, θα είναι η αξιοποίηση της τουριστικής περιουσίας του Δημοσίου, “στο πλαίσιο μίας νέας και διαφανούς στρατηγικής ανάπτυξης της χώρας”, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας.

Στη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα προετοιμάζει τις εισηγήσεις για θέματα συναρμοδιότητας των δύο υπουργείων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, “η σύσκεψη επιβεβαίωσε τη μεγάλη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στον τομέα του τουρισμού για την ανάπτυξη της οικονομίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024