Τελευταία νέα
Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων

Η ΕΤΙΝ στην Bit 2010

Η έκθεση τουρισμού Borsa Internationale del Tourismo έγινε στο Μιλάνο από 18-21 Φεβρουαρίου. Η έκθεση που λειτουργεί τα τελευταίαχρόνια στην νέα FIERA, είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα (πάνω από 150.000 επισκέπτες), […]

Η έκθεση τουρισμού Borsa Internationale del Tourismo έγινε στο Μιλάνο από 18-21 Φεβρουαρίου. Η έκθεση που λειτουργεί τα τελευταία<...>χρόνια στην νέα FIERA, είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα (πάνω από 150.000 επισκέπτες), εκ των οποίων (σύμφωνα με στοιχεία της BIT) 47.000 επιχειρηματίες και περίπου 108.000 κοινό. Συμμετείχαν πολλές ελληνικές περιφέρειες, νομαρχίες και δήμοι αλλά και πολλοί Tour Operators από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ελλάδα συμμετείχε με 35 εκθέτες σε περίπτερο 1.200 τ.μ. και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε και φέτος με δικό της περίπτερο, όπου η κάθε νομαρχία είχε το δικό της stand. Υπήρξαν επαφές και συσκέψεις με το διευθυντή του ΕΟΤ Β. Ιταλίας, κ. Μιχάλη Τερζίμπαση, με πράκτορες από την Ιταλία, εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιρειών και δημοσιογράφους. Στα πλαίσια αυτά επιδόθηκαν και προσκλήσεις σε δημοσιογράφους εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Π.Ι.Ν., κας Βασιλικής Αλεξανδρίδη να επισκεφθούν τα Ιόνια νησιά, να ζήσουν την εμπειρία μιας εκδρομής, τη φιλοξενία και την ομορφιά των νησιών του Ιονίου.

Εκ μέρους της Κέρκυρας στην έκθεση συμμετείχαν ο αντινομάρχης τουρισμού και αντιπρόεδρος της ΕΤΙΝ, κ. Χρήστος Σκούρτης, ο νομικός σύμβουλος κ. Π. Κουβάς, η κα Σοφία Αρβανιτάκη και ο Γ. Παπαβλασσόπουλος από τη νομαρχία.

Από τη Λευκάδα συμμετείχε η κα Μαρία Παναγιωτάκη, από την Κεφαλονιά και Ιθάκη η κα Ιφιγένεια Γεωργοπούλου, οι κ.κ. Γερ. Αυγερινός και Γιώγρος Τσικούνας και από τη Ζάκυνθο οι κ.κ. Παν. Μαλφρέδας και ο Π. Στραβοπόδης. Από την ΕΤΙΝ συμμετείχε ο κ. Παναγιώτης Σκληρός, ο οποίος παρουσίασε το τουριστικό προιόν των Ιονίων Νήσων στο κανάλι 1 της Ιταλίας, με τη συνδρομή του γραφείου του ΕΟΤ.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο εμπορικός ακόλουθος κ. Εμμανουήλ Στάντζος και οι ναυτιλιακοί πράκτορες κ.κ. Τόνια Καλαβρυτινού και Γιάννης Μάνεσης. Επίσης αρκετοί τουριστικοί πράκτορες της Ιταλίας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε συμφωνίες με συναδελφους τους των Ιονίων, ώστε να πραγματοποιηθεί απευθείας πτήση από Μιλάνο για τα Ιόνια, όπως αρχίζει από φέτος για την Κέρκυρα η easy Jet.

Σε σύσκεψη που έγινε με τον αντ/δρο της ΕΤΙΝ κ. Σκουρτη και τον δ/ντα σύμβουλο της ΕΤΙΝ κ. Σκληρό αφενός και αφετέρου με δντή πλοιοκτητρίας εταιρίας , καταρτίστηκε το πρώτο πλάνο για την πραγματοποίηση τον επόμενο μήνα του ROAD SHOW που θα καλύψει την ανατολική Ιταλία, θα επισκεφθεί όλα τα λιμάνια και θα παρουσιαστεί σε τοπικούς τουριστικούς πράκτορες το τουριστικό προϊόν των Ιονίων νήσων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024