Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κατηγορεί την ηγεσία του τουρισμού ότι δέχεται συντεχνιακά καπελώματα

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κατηγορεί την ηγεσία του τουρισμού ότι δέχεται συντεχνιακά καπελώματα

Προβλήματα με τα έντυπα της αντιμετώπισε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος – Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., στα πλαίσια της έκθεσης τουρισμού της Ουτρέχτης στην Ολλανδία, καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της “τα έντυπα, που είχαν τοποθετηθεί στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ…

Προβλήματα με τα έντυπα της αντιμετώπισε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος – Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., στα<...> πλαίσια της έκθεσης τουρισμού της Ουτρέχτης στην Ολλανδία, καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της “τα έντυπα, που είχαν τοποθετηθεί στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. με τίτλο `Family Hotels`, μετά από προφορική έγκριση του υπεύθυνου Διευθυντή κ. Ιωαννίδη, αναιτίως αφαιρέθηκαν από τον ίδιο, γιατί όπως ισχυρίστηκε `το απαίτησε ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Φωκάς`”.

Όπως σημειώνει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. “την απαράδεκτη αυτή αποδοχή της απαίτησης αφαίρεσης των εντύπων, την πληροφορήθηκε άμεσα από εμάς το Γραφείο του Υπουργού και έδωσε εντολή ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Καλογερόπουλος, όπως ο ίδιος μας ανέφερε τηλεφωνικά, στην επανατοποθέτηση των σχετικών εντύπων”. “Περιέργως όμως” τονίζει η Συνομοσπονδία “μετά από όλη αυτή την διαδικασία παρεμβάσεων και συνεννοήσεων, κυριάρχησε τελικά η θέση του Ξ.Ε.Ε., που από ότι φαίνεται έχει ισχυρότερη πολιτική θέση από την ίδια την Κυβέρνηση και ως είναι φυσικό εισακούγεται έντονα και ο ρόλος του είναι καθοριστικός, επηρεάζοντας αρνητικά την πρόθεση του Υπουργείου για την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου μας”.

“Αυτό όμως κύριοι του Υπουργείου” σημειώνει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. στην ανακοίνωση της δεν σας τιμά ιδιαιτέρως, γιατί η πλειοψηφία των χιλιάδων ψηφοφόρων του κλάδου μας σας ψήφισε και σας εμπιστεύθηκε για όσα υποσχεθήκατε αφενός και αφετέρου ότι θα κυβερνάτε χωρίς παρεμβάσεις και συντεχνιακά καπελώματα” και συμπληρώνει ότι “φαίνεται όμως ότι όλα αυτά γρήγορα λησμονήθηκαν και αν χαθεί και η τελευταία μας ελπίδα για τον Τουρισμό, την οποία εσείς ευαγγελίζεστε, τίποτα δεν θα αλλάξει και ο δρόμος της αποτυχίας θα είναι πλέον χωρίς επιστροφή.

Τέλος, η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας κλείνει εκφράζοντας την ελπίδα των μελών να κατανοηθεί έγκαιρα η λανθασμένη αντιμετώπιση του φορέα και οι αρμόδιοι να προχωρήσουν το γρηγορότερο στις κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ειρηνικό και υγιές περιβάλλον, που έχει άμεση ανάγκη ο Τουρισμός μας σήμερα, ενώ καταληκτικά υπογραμμίζει το γεγονός ότι “πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι Τουρίστες είναι αυτοί που επιλέγουν το κατάλυμά τους και ως είναι φυσικό, κανείς δεν μπορεί να τους επηρεάζει στις επιλογές τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024