Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚ. Μαρκόπουλος: Διαρκείς οι προκλήσεις της εποχής για τον τουρισμό
Δύσκολη και η επόμενη χρονιά

Κ. Μαρκόπουλος: Διαρκείς οι προκλήσεις της εποχής για τον τουρισμό

“Σήμερα υπήρχε μια ακρόαση, εκ μέρους του Πρωθυπουργού και των συναρμόδιων Υπουργών, των παραγόντων του Τουρισμού. Έγινε για πρώτη φορά. Είναι μια ακόμα απτή απόδειξη του πόσο αυτή η Κυβέρνηση δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον τουρισμό. Εξάλλου, ο Καραμανλής ίδρυσε το…

“Σήμερα υπήρχε μια ακρόαση, εκ μέρους του Πρωθυπουργού και των συναρμόδιων Υπουργών, των παραγόντων του Τουρισμού. Έγινε για<...> πρώτη φορά. Είναι μια ακόμα απτή απόδειξη του πόσο αυτή η Κυβέρνηση δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον τουρισμό. Εξάλλου, ο Καραμανλής ίδρυσε το Υπουργείο Τουρισμού, του έδωσε υπόσταση και προοπτική”

, δήλωσε χθες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κ. Μαρκόπουλος, μετα τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουτργός κ. Κ. καραμανλής με τα προεδρεία του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ και του ΞΕΕ.

“Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αναλύθηκαν κατΆαρχήν τα θετικά αποτελέσματα όλων των μέτρων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα- από το τέλος παρεπιδημούντων, μέχρι την επιδότηση εργασίας και τα όλα υπόλοιπα μέτρα-αναλύθηκε η σεζόν και η προοπτική για την επόμενη χρονιά. Ακούστηκαν τα αιτήματα των παραγωγικών τάξεων, ιδιαίτερα με κατεύθυνση τη ρευστότητα. Τα άκουσε και ο υπουργός Οικονομίας και η κα Πετραλιά τα θέματα της απασχόλησης. Υπήρξε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση-ανάλυση των θεμάτων, εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Οι προκλήσεις της εποχής για τον τουρισμό είναι διαρκείς. Και η επόμενη χρονιά δε θα είναι η ευκολότερη. Αλλά και φέτος, όπως ξέρετε, το αποτέλεσμα ήταν ανώτερο απΆαυτό που αναμενόταν στην αρχή της χρονιάς. Νομίζω ότι όλα αυτά συνθέτουν ένα εξαιρετικά καλό τοπίο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024