Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛιάπης: Το 2008 θα είναι η χρονιά του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης
Υπουργείο Πολιτισμού

Λιάπης: Το 2008 θα είναι η χρονιά του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης

Ο Υπουργός Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Λιάπης, επισκέφθηκε την Πρωτοχρονιά το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανέγερσης του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, καθώς και τους Γενικούς Διευθυντές του Υπουργείου Πολιτισμού…

Ο Υπουργός Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Λιάπης, επισκέφθηκε την Πρωτοχρονιά το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανέγερσης<...>του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, καθώς και τους Γενικούς Διευθυντές του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σε μήνυμα του ανέφερε: «Εύχομαι σε όλους μία καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που φέτος κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα εδώ στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο το φθινόπωρο του 2008 θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό.

Το 2008 θα είναι η χρονιά του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, καθώς φέτος γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση και οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στο να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων πολιτών».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024