Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε το Ελληνικό Φεστιβάλ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε το Ελληνικό Φεστιβάλ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε το Ελληνικό Φεστιβάλ, ύστερα από απόφαση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Υφυπουργού Πολιτισμού, κ. Πέτρου Τατούλη, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ως πρόεδρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ ο κ. Γιώργος Λούκος, ο οποίος μάλιστα θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη…

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε το Ελληνικό Φεστιβάλ, ύστερα από απόφαση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου<...>και του Υφυπουργού Πολιτισμού, κ. Πέτρου Τατούλη, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ως πρόεδρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ ο κ. Γιώργος Λούκος, ο οποίος μάλιστα θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους στις 10 Οκτωβρίου, μετά το πέρας των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του φετινού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής:

  • Γιώργος Λούκος, Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής

  • Vincent Baudrier, Διευθυντής Φεστιβάλ της Avignon

  • Nigel Redden, Διευθυντής του Lincoln Center Festival, Νέα Υόρκη

  • Alistair Spalding, Διευθυντής του Sadler`s Wells, Λονδίνο

  • `Αγγελος Δεληβοριάς, Διευθυντής Μουσείου Μπενάκη

  • Νίκη Τζούδα, Διευθύντρια Φεστιβάλ Βαβέλ
  • Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ειδικός Σύμβουλος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τα Υπουργεία Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης εξέφρασαν χτες με ανακοίνωση τους, τις ευχαριστίες τους προς τη Διοίκηση του Φεστιβάλ για τη συμβολή της στην ομαλή λειτουργία του κορυφαίου αυτού θεσμού, που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του, στην υπηρεσία του πολιτιστικού τουρισμού.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024