Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Τουρισμός θα είναι από τους πρωτοπόρους σε αποτελέσματα

Ο Τουρισμός θα είναι από τους πρωτοπόρους σε αποτελέσματα

Δηλώσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού έκανε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή

Δηλώσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού έκανε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη συνεδρίαση<...> της Κυβερνητικής Επιτροπής στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

“Είναι βέβαιο ότι σταδιακά, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, με όραμα η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της στον κόσμο. Και εκεί, ο τομέας τον οποίο μου έχει εμπιστευθεί ο πρωθυπουργός θα είναι από τους πρωτοπόρους σε αποτελέσματα, και θέλω να πιστεύω και με γρήγορους ρυθμούς, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Συνεχίζοντας, είπε ότι “ένας από τους κατ` εξοχήν ανταγωνιστικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας είναι ο τουρισμός. Ένα είναι βέβαιο, ότι διαμορφώνεται επιτέλους στη χώρα μας ένα πιο φιλόξενο και φιλικό επενδυτικό περιβάλλον. Πρώτος σταθμός η επίλυση εκκρεμοτήτων και προβλημάτων που χρονίζουν, με απώτερο στόχο να σταλεί ένα σήμα στην παγκόσμια πλέον αγορά: Ότι η χώρα μας κάνει βήματα μπροστά, χτυπώντας στη ρίζα τους εκείνα τα φαινόμενα και τις καταστάσεις που την κράτησαν αναπτυξιακά πίσω”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024