Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΟι εκδηλώσεις του HATTA στην Philoxenia 2004

Οι εκδηλώσεις του HATTA στην Philoxenia 2004

Στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης `Philoxenia`, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις, στις οποίες προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν. Έτσι, διοργανώνει συναυλία με θέμα […]

Στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης `Philoxenia`, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), διοργανώνει<...> παράλληλες εκδηλώσεις, στις οποίες προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν.

Έτσι, διοργανώνει συναυλία με θέμα “Η Μουσική των Λαών – Ο Ήχος των Βαλκανίων” στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2004 στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δύο συναυλίες είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ “Δημήτρια” και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ. Την επιμέλεια της παραγωγής έχει ο HATTA, ενώ τον συντονισμό της παραγωγής έχει αναλάβει η “Attract Productions”.

Ο κύριος σκοπός της συναυλίας είναι η προβολή της Ελλάδος ως τουριστικός προορισμός και στοχεύει στην προαγωγή του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των φορέων και των καλλιτεχνών στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Ένα μελωδικό ταξίδι που προβάλλει την μουσική παράδοση της Βαλκανικής, ένα πλούσιο άκουσμα ήχων οικείων μέσα στο χρόνο. Παραδοσιακά τραγούδια, μουσικές της Αυλής των Σουλτάνων σε τζαζ επεξεργασία, αγγελικές φωνές, χάλκινα από την Σερβία, σε αποχρώσεις τσιγγάνικης Roma μουσικής.

Επίσης, διοργανώνεται εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: “ΜΜΕ και Δικτύωση. Ένα νέο μέτρο για την δικτύωση των επιχειρήσεων” το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 12:00 – 13:00 στην αίθουσα “Ι. Βελλίδης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024