Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠΟΕΤ: Σοβαρά εμπόδια στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού από τη διάταξη περί έκπτωσης δαπανών εκδηλώσεων

ΠΟΕΤ: Σοβαρά εμπόδια στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού από τη διάταξη περί έκπτωσης δαπανών εκδηλώσεων

Σοβαρά εμπόδια στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού στην χώρα μας και ιδιαίτερα των επαγγελματικών ταξιδίων και συνεδρίων θέτει η διάταξη ου συμπεριλήφθη στον Νόμο 3427/05, άρθρο 24, ω, και η οποία προβλέπει ότι οι δαπάνες των επιχειρήσεων για συναντήσεις και ενημερωτικά σεμινάρια εκπίπτουν “…εφόσον…

Σοβαρά εμπόδια στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού στην χώρα μας και ιδιαίτερα των επαγγελματικών ταξιδίων και συνεδρίων θέτει η διάταξη<...>που συμπεριλήφθη στον Νόμο 3427/05, άρθρο 24, ω, και η οποία προβλέπει ότι οι δαπάνες των επιχειρήσεων για συναντήσεις και ενημερωτικά σεμινάρια εκπίπτουν “…εφόσον οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον νομό που εδρεύει η επιχείρηση ή σε άλλο μέρος στο οποίο λειτουργεί υποκατάστημά της”, όπως υποστηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ.

“Σε μία περίοδο, που γίνεται συστηματική προσπάθεια ανάπτυξης του εσωτερικού τουρισμού, έχουμε την πεποίθηση ότι μόνον από λάθος μπορεί να συμπεριελήφθη στον Νόμο η παραπάνω διάταξη” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΤ σε χτεσινή της επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Γιώργο Αλογοσκούφη με κοινοποίηση στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ζητώντας καταληκτικά την άμεση κατάργηση της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024