Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβληματισμοί για τη διάθεση των δωματίων στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Προβληματισμοί για τη διάθεση των δωματίων στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Στις 7 Ιουλίου συνήλθε η ετήσια Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις διάθεσης των δωματίων στον οργανισμό […]

Στις 7 Ιουλίου συνήλθε η ετήσια Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις διάθεσης των δωματίων στον οργανισμό "ΑΘΗΝΑ 2004<.> Α.Ε" για τους αντίστοιχους Ολυμπιακούς Αγώνες, εγγυήσεις της πολιτείας προς τον κλάδο εν' όψη των αγώνων καθώς και οι μελλοντικές ενέργειες της Ένωσης.
Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε προς τα μέλη της ΕΞΑ ο προβληματισμός του Δ.Σ. της Ένωσης σχετικά με την αυτοδιαχείριση και αυτοδιάθεση δωματίων των ξενοδοχείων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Τελικά, δόθηκε γραμμή στους ξενοδόχους της Αθήνας να μην δεσμευτούν και προχωρήσουν σε συμφωνίες πριν από την τελική ενημέρωση τους επί του θέματος από την ΕΞΑ.
Τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία της Αθήνας εν' όψη του 2004 έχουν συζητηθεί προκαταρκτικά στην πρώτη συνάντηση του προεδρείου της ΕΞΑ με τους κ.κ. Στρατήγη και Μπακούρη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αντίστοιχα της "ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε".
Έκτοτε έχουν γίνει 4 συναντήσεις με σκοπό να προσδιορισθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΕΞΑ και της "ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε" για την υλοποίηση της ανειλημμένης υποχρέωσης της Αθήνας στον τομέα της Φιλοξενίας κατά την διάρκεια των αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024