Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠροβολή εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην boot Düsseldorf
Εκθέσεις

Προβολή εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην boot Düsseldorf

Στην 'boot Düsseldorf 2018' αναδείχθηκαν οι μοναδικές επιλογές που προσφέρουν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στον τομέα των καταδύσεων και των θαλάσσιων σπορ. Στο περίπτερο της Περιφέρειας, που βρισκόταν στον καταδυτικό τομέα, συμμετείχαν εννέα νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάρος, Αντίπαρος, Αμοργός, Κέα, Σύρος Τήνος).

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην εξειδικευμένη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών “boot 2018”, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 20 έως 28 Ιανουαρίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η “boot Düsseldorf” αποτελεί τη μεγαλύτερη και καλύτερη θεματική έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών. Με περισσότερες από 1900 συμμετοχές εκθετών από 68 χώρες, με 20 διαφορετικούς θεματικούς κόσμους όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να ενημερωθούν για την ποικιλία των θαλάσσιων σπορ, εδραιώνει την πρωτοκαθεδρία της στο συγκεκριμένο τομέα. Μόνο το πρώτο διήμερο, οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους 60.000.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην “Boot Düsseldorf 2018”, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που υλοποιεί για την ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει κάθε νησί. Στο περίπτερο της Περιφέρειας, που βρισκόταν στον καταδυτικό τομέα, συμμετείχαν εννέα νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάρος, Αντίπαρος, Αμοργός, Κέα, Σύρος Τήνος), που εκπροσωπήθηκαν από στελέχη των δήμων, αλλά και επαγγελματίες του κλάδου, ύστερα από σχετική πρόσκληση της ΠΝΑΙ.

“O καταδυτικός τουρισμός αποτελεί διεθνώς έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους του τουρισμού. Η έκθεση ‘boot Düsseldorf’ ήταν το κατάλληλο μέρος για να προβάλλουμε τις μοναδικές επιλογές που υπάρχουν στον τόπο μας στο τομέα του καταδυτικού τουρισμού αλλά και τη μεγάλη γκάμα των θαλασσίων σπορ και δραστηριοτήτων που μπορεί να βρει κανείς στο Νότιο Αιγαίο, ώστε να προσελκύσουμε ένα κοινό με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024