Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 7η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ στις 9 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της HORECA
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Η 7η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ στις 9 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της HORECA

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΞΕΕ αναφορικά με την αποδόσεις τις ελληνικής ξενοδοχίας το 2017.

Την επαύξηση των δυνατοτήτων της ελληνικής ξενοδοχίας και την ανάδειξη των κομβικών ζητημάτων που απασχολούν τον Έλληνα ξενοδόχο, έχει ως στόχο η 7η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo. Υπογραμμίζεται ότι η μεγαλύτερη εκδήλωση της ξενοδοχίας στην Ελλάδα, πραγματοποιείται και φέτος στο περιθώριο της έκθεσης “HORECA 2018“.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΞΕΕ αναφορικά με την αποδόσεις τις ελληνικής ξενοδοχίας το 2017.

Επίσης, θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις που επηρεάζουν έμμεσα ή άμεσα τη λειτουργία των ξενοδοχείων και οι προτάσεις του ΞΕΕ προς την πολιτεία.

Ακολούθως, μεταξύ άλλων, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του Συστήματος Κατάταξης των Ξενοδοχείων των Κάμπινγκ και των Ενοικιαζομένων Δωματίων μετά την παράταση που δόθηκε από την πολιτεία έως τα τέλη του 2018, ενώ θα παρουσιαστεί η πορεία των πρωτοβουλιών του ΞΕΕ για τα boutique hotels και του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό”.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο απο την 6η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024