Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβολή της Ελλάδας στην Αμερική

Προβολή της Ελλάδας στην Αμερική

Με εξώφυλλο και αφιέρωμα στην Ελλάδα και το Αιγαίο και με το χαρακτηριστικό τίτλο: “Ahhh Greece! The Aegean’s Idyllie Islands” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο στην Αμερική το παγκοσμίου κύρους και της […]

Με εξώφυλλο και αφιέρωμα στην Ελλάδα και το Αιγαίο και με το χαρακτηριστικό τίτλο: “Ahhh Greece! The Aegean’s Idyllie Islands” κυκλοφόρησε<...> τον Δεκέμβριο στην Αμερική το παγκοσμίου κύρους και της μεγαλύτερης κυκλοφορίας ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller.

Η επιτυχημένη αυτή παρουσίαση της χώρας μας αποδεικνύει ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες ώστε οι Αμερικάνοι να “ξανά ανακαλύπτουν” τη χώρα μας. Είναι ένα επίσης στοιχείο της προσπάθειας διείσδυσης που καταβάλλει ο ΕΟΤ για να ξανακερδηθεί η αγορά Αμερικής.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γ. Πατέλλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ Γ. Ευαγγέλου, είχε επισκεφθεί και είχε συνομιλίες με το συγκρότημα CONDE NAST για την προβολή της χώρα μας.
Το αφιέρωμα αυτό του Conde Nast Traveller που έγινε χωρίς καμία δαπάνη ΕΟΤ, θα συμβάλλει πολλαπλασιαστικά στην προβολή της χώρας και του Αιγαίου στην Αμερική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024