Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠροβολή της Ευρυτανίας μέσω των αθλητικών της εγκαταστάσεων

Προβολή της Ευρυτανίας μέσω των αθλητικών της εγκαταστάσεων

Την περιοχή της Ευρυτανίας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Ορφανός, στο πλαίσιο Αθλητικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας. Ο κ. Ορφανός, το Σάββατο το βράδυ […]

Την περιοχή της Ευρυτανίας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού<...> κ. Γιώργος Ορφανός, στο πλαίσιο Αθλητικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Ο κ. Ορφανός, το Σάββατο το βράδυ πήγε στο Χιονοδρομικό Κέντρο και την Κυριακή στο Κέντρο Προετοιμασίας αθλητών, τα οποία πρόκειται να διαμορφωθούν, έτσι ώστε να συμβάλλουν στην ανάδειξη της Ευρυτανίας και ιδιαίτερα στην τουριστική της ανάπτυξη.

Γι` αυτό σκοπό, άλλωστε, ο κ. Ορφανός ανακοίνωσε ότι “από την πλευρά του Υπουργείου θα μελετηθεί επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο θα εκπονηθεί για τη βιωσιμότητα και τη λειτουργία του προπονητικού αθλητικού κέντρου, ενώ οι τοπικοί φορείς, από την πλευρά τους, θα στείλουν, εντός 45 ημερών, τις προτάσεις τους για τον τρόπο που θα λειτουργεί”.

Επίσης, αποκάλυψε ότι “υπάρχει σκέψη για την αθλητική αξιοποίηση και της Λίμνης των Κρεμαστών, καθώς και των ποταμών της Δυτικής Ευρυτανίας”, λέγοντας χαρακτηριστικά “εκτιμάμε ότι η εποχή, που η Ευρυτανία ήταν απομονωμένη, έχει τελειώσει. Ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσει”.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, ο κ. Ορφανός τόνισε ότι “θα γίνουν κάποιες κινήσεις, οι οποίες έχουν οργανωθεί μέσα από το πρόγραμμα 2004, το πρόγραμμα 2005 – 2007 και το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου, έτσι ώστε σταδιακά να αποκτηθούν γήπεδα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες με τον καλύτερο τρόπο για να υπάρχει ένα παραπάνω κίνητρο στην ανάπτυξη της Ευρυτανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024