Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε προτεραιότητα ο καταδυτικός τουρισμός

Σε προτεραιότητα ο καταδυτικός τουρισμός

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κατάδυσης συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλο, όπου μέσα από μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης […]

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κατάδυσης συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης<...> κ. Κώστα Μαρκόπουλο, όπου μέσα από μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού.

Η ανάπτυξη αυτή θα επιτευχθεί μέσα από την δημιουργία καταδυτικών πάρκων, την έντονη διαφημιστική προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό και δυνατότητα χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων αυτών μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα. Και από τις δυο πλευρές έγινε κατανοητή η αναγκαιότητα της επικοινωνίας του Συνδέσμου με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με σκοπό την άνθηση του καταδυτικού τουρισμού και εν γένει την ανάπτυξη της καταδυτικής αγοράς.

Ο σύνδεσμος, με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς συνεχίζει τις προσπάθειες του με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο και την ευημερία της καταδυτικής δραστηριότητας.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024