Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε προτεραιότητα ο καταδυτικός τουρισμός

Σε προτεραιότητα ο καταδυτικός τουρισμός

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κατάδυσης συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλο, όπου μέσα από μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης […]

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου ο Ελληνικός Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κατάδυσης συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης<...> κ. Κώστα Μαρκόπουλο, όπου μέσα από μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού.

Η ανάπτυξη αυτή θα επιτευχθεί μέσα από την δημιουργία καταδυτικών πάρκων, την έντονη διαφημιστική προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό και δυνατότητα χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων αυτών μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα. Και από τις δυο πλευρές έγινε κατανοητή η αναγκαιότητα της επικοινωνίας του Συνδέσμου με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με σκοπό την άνθηση του καταδυτικού τουρισμού και εν γένει την ανάπτυξη της καταδυτικής αγοράς.

Ο σύνδεσμος, με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς συνεχίζει τις προσπάθειες του με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο και την ευημερία της καταδυτικής δραστηριότητας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024