Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο επίκεντρο ο εναλλακτικός ποιοτικός τουρισμός και ο πολιτισμός
Εκδηλώσεις HATTA για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στο επίκεντρο ο εναλλακτικός ποιοτικός τουρισμός και ο πολιτισμός

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου). Για το λόγο αυτό διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:
Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ο ΗΑΤΤΑ και το Κτήμα Λαζαρίδη – Οινότρια Γη…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου). Για το λόγο αυτό διοργανώνει<...>τις παρακάτω εκδηλώσεις:


  • Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ο ΗΑΤΤΑ και το Κτήμα Λαζαρίδη – Οινότρια Γη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 χρόνων από την ίδρυση του ΗΑΤΤΑ, 15 χρόνων από την ίδρυση του Κτήματος Λαζαρίδη, καθώς και ενός χρόνου από την ίδρυση της Οινότριας Γης, διοργανώνουν μια ξεχωριστή οινογαστρονομική βραδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους της παραγωγής του κρασιού και την κάβα του Κτήματος καθώς και δείπνο. Η εκδήλωση έχει σκοπό να αναδείξει έναν χώρο που προσφέρεται για εναλλακτικές επισκέψεις και να προωθήσει τη δημιουργία ποιοτικών τουριστικών προϊόντων.
  • Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, ο ΗΑΤΤΑ διοργανώνει, στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, παράσταση – μουσικοποιητικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη. Η παρουσίαση του έργου του μεγάλου μας ποιητή, από την ομάδα «Κ.Π. Καβάφης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Aνω Σύρου, γίνεται μέσα από ζωντανή μουσική με παραδοσιακά και μοντέρνα μουσικά όργανα, τραγούδι, απαγγελία και προβολή από αποσπάσματα ντοκιμαντέρ και ταινίας βασισμένης στην ζωή του ποιητή. Η παράσταση έχει λάβει λαμπρές κριτικές, καθώς θεωρείται η αρτιότερη και πιο αξιόπιστη ματιά στο έργο και τη ζωή του μεγάλου ποιητή. Την διοργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης αγκάλιασε με την υποστήριξή του και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024